Alaptartozék a kertbe!

Alaptartozék a kertbe!

Egyszerű: ahol a fűnyíró elakad, oda kell a fűkasza!

A kerekes fűnyíró, főleg a sima, kevés akadállyal tűzdelt kertekbe ajánlott, ami valljuk be elég ritka. Ebben az esetben valóban elegendő a fűnyíró tologatása, de mi van, ha göröngyös a talaj, tele van a kert bokrokkal, fákkal, a szegély körbevágása a kerítés mentén pedig mindig macera… Másrészt a túl magas fűvel, gazzal a fűnyíró nem birkózik meg.

Megoldásként meg is érkeztünk a motoros fűkaszához, amely remekül kiegészíti vagy helyettesíti a fűnyírót!

A HONDA motoros AGT fűkaszának nincs akadály!

Az AGT 2853 PR típus 1,3 LE-s, négyütemű HONDA GX35 motorral van szerelve, így egyértelműen kitűnik a piacon lévő motoros fűkaszák közül. A profi motor biztosította alacsonyabb üzemanyagfogyasztás, olajfogyasztás, karbantartás, kb. 40%-os költségmegtakarítást fog eredményezni felhasználójának, a leggyakoribb, kétütemű benzinmotorkhoz képest, ezért a HONDA motor mindenképp jó befeketetést jelent. Ezt a gépet biztosan hosszú éveken keresztül fogja használni, gond nélkül!

A fűvágást végző Tap’n’Go félautomata damilfej népszerű típus, mert:

  • nem kell megállni munka közben damilt adagolni, de mi döntjük el mikor akarunk új damilt adagolni, a teljesen automata típusokkal ellentétben,
  • újratöltése nem macerás, mert a damilt a damilfej / burkolat szétszedése nélkül be lehet fűzni és felcsévélni.
  • damiladagoláshoz működés közben a damilfej orsódobját enyhén le kell koppintani a talajra, ezzel egy rugó ellenében működő kuplungszerkezetet oldunk, és a centrifugális erő kihúzza a vágószálat az orsóból, majd a vágókés rögtön méretre is vágja nekünk.

A damilfej lecserélhető a háromágú, edzett acél bozótvágó késre, ha:

  • erős, alul megszálasodott gazok, tüskés cserjék és bokrok ritkítására, irtására van szükség (kb. 2 cm-es vastagságig),
  • illetve nádvágására is megfelelő választás.

profi 2 vállas, párnázott vállhevederrel + a combot takaró védőlemezzel a lehető legkényelmesebb munka, nincs szükség erőből tartani a gépet, ezáltal irányítani is sokkal pontosabban tudjuk a vágófejet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük