AGT egytengelyes traktor típusok, jelölések:

  • AGT 2 alapgép:  4 sebességfokozattal (2 előre, 2 hátra) és max. 58 cm-es kapálási munkaszélességgel rendelkezik.
  • AGT 3 alapgép:  6 sebességfokozattal (3 előre, 3 hátra) és max. 68 cm-es kapálási munkaszélességgel, illetve nagyobb kerékátmérővel rendelkezik. A motort védőkeret védi az ütődésekkel szemben.
  • D:  A kormányon kapcsolható differenciálzár, ami segíti a kerekek eltérő mozgását kiegyenlíteni, amennyiben más a terep a kerekek alatt vagy egy helyben akarunk fordulni vele.
  • DF:  A differenciálzár mellett jobb-bal oldali fékkar is van a kormányon, amivel a kerekek külön-külön fékezhetők, egyszerűvé téve a kanyarodást és fordulást.
  • ALPINE:  A professzionális tervezésű ALPINE típusok, egyedi kialakításuknak köszönhetően (üzemanyagszivattyú, kenőrendszer, karburátor stb.), lejtős, egyenetlen talajon is (pl. töltésoldalban, vízelvezetőárokban, hegyoldalban lévő gyümölcsösben, szőlészetben) maximális teljesítményt nyújtanak és 30°-os emelkedővel is megbirkóznak. Kerekeik a felhasználásukból adódóan szélesebbek, jobban tapadnak.

Végül pedig kiemelném az AGT egytengelyes traktorok univerzális felhasználási lehetőségeit. Az egytengelyes traktor kormánya 180 fokban elfordítható, így akár alternáló fűkaszává is alakíthatjuk az erre megfelelő adapterrel, de ezentúl is rengeteg lehetőség rejlik a különböző adapterek felszerelésében, legyen szó akár fűnyíró, seprgőhenger vagy hótolóról.