Videón járjuk körbe a MEDIA LINE fűnyíróit és gyepszellőztetőt!

Videón járjuk körbe a MEDIA LINE fűnyíróit és gyepszellőztetőt!

Az AGT testvérmárkája a MEDIA LINE fűnyírói és gyepszellőztetője fémházas, erős gépek. Mindenképpen videón akartuk bemutatni őket, mert a HONDA motoron túl is van élet, és a gép többi részét is figyelni kell.

A MEDIA LINE pedig nagyon korrekt konstrukciót hozott össze, saját márkás motorral. Kerti gépek terén az AGT-nek van bőven tapasztalata, amit tökéletesen átültettek a MEDIA LINE szériába. Ezek nem egy-két szezonra szóló eszközök, hanem éveken át nyúzható munkagépek.

Tudtad?

  • A gyepszellőztető megszabadítja a füvet a felesleges elhalt maradványoktól, a száraz fűtől és más gyomnövényektől, amelyek nehezítik a gyep rendszeres nyírását ezáltal a megfelelő levegőzést, a víz és tápanyagok bejutását a talajba.
  • A talajlazító kés a fű elhalt gyökereit távolítja el, a másik a szellőztető kés a fű tetejéről távolítja el a mohás filcréteget.
  • Használata különösen ajánlott tavasszal, hogy a kimerítő tél után gyorsan magához térjen és a fű növekedni kezdjen, illetve ősszel, amikor éppen ellenkezőleg, a növekedés véget ér.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük